Motorize Kıyafetler




Teknik tekstil alanında Türkiyede zirvede olan Zema tekstil yurtdışından ithal ettiği Su, Rüzgar geçirmez, Nefes alabilen kumaşlardan Motosiklet kullanıcıları için mont, pantolon, kaban,yağmurluk üretimi de yapmaktadır. 

Ürünlerimiz ISO 9001 sertifikalı kumaşlar olup  , yüksek teknolojik kumaşları aktif ara katman (membran) sayesinde, su ve rüzgar geçirmez özelliktedir. Terleme ile oluşan, su buharı kolaylıkla dışarı atılır. Soğuk iklim kumaşları en ağır hava şartlarında bile tam koruma sağlar. Bu ürünler üstün kalitede, yumuşak, rahat ve esnek yapıya sahiptir. Kullandığımız kumaşlarımız ikinci bir deri özelliğinde olup vücut hareketlerini sessiz bir şekilde takip eder.
 
Kumaşların su geçirmezliği ISO 811'e göre test edilerek laminasyonlu ara katmanı sayesinde 10 yıkamadan sonra 10.000 mm su sutununda su geçirmemektedir. Kumaşlarımız rüzgar geçirmezdir;  Isı regulasyonunda yüksek  derecede nefes alınabilirlik özelliktedir. ISO 11092 e göre test edilmiştir.  Aynı zamanda uzun süreli su iticilik özelliğine de sahiptir; 
 
SU GEÇİRMEZ (ISO 811)
RÜZGAR GEÇİRMEZ ( EN 343 SEVİYE 3)
NEFES ALIR,TER ATAR (ISO 11092)
YÜKSEK GÖRÜNEBİLME REFLEKTİF FLOERASAN KUMAŞ (EN 471)
BÜTÜN DİKİŞ YERLERİ TERMO BANTLI
                 
Zema Tekstilde üretilen tüm ürünler dikiş yerinden su geçirmemesi için dikiş yerleri kumaş cinsine göre 2 veya 3 katlı termoplastik kaynak bantları ile kapatılmaktadır. Motosikletli kıyafetlerimizde isteğe göre firma logonuzu ön ve arka sırt kısma nakış ve/veya baskı ile işlemekteyiz. Ürünlerimiz üretim hatalarına karşın bir yıl garantilidir.